Wil je graag een KPN prepaid sim kopen? Een goede keuze, want dit hoef je maar eenmalig te doen! Als je namelijk een eigen KPN prepaid simkaart hebt gekocht, dan kun je zelf bepalen hoeveel tegoed je er iedere keer op gaat zetten. Opwaarderen gaat erg eenvoudig met een tegoedkaart of online. Waarom kies jij voor prepaid? Welke opties heb je en wat zijn de voordelen? Als je verder leest krijg je een antwoord op al deze vragen én nog veel meer informatie. 

Waarom KPN prepaid sim kopen?

Als je nog geen prepaid gewend bent, dan vraag je je misschien af wat de mogelijkheden zijn en waarom mensen er voor kiezen. Dit leggen we je graag uit. Je hebt namelijk geen vaste maandelijkse kosten als je voor prepaid kiest. Je kiest namelijk zelf een bedrag wat je op dat moment wil besteden aan je mobiele telefoon. Ook heb je achteraf geen verrassingen, want je bepaalt ieder moment zelf hoeveel tegoed jij op je KPN prepaid simkaart gaat zetten. Sommige mensen zullen wekelijks opwaarderen en anderen misschien maar eens in de zoveel maanden (omdat er niet heel veel gebruik van maken, maar gewoon bereikbaar willen zijn). Ook dan is prepaid een goede optie en beschikbaar voor een eerlijke en betaalbare prijs. 

Prepaid KPN simkaarten mogelijkheden

Er zijn verschillende prepaid sim kaarten van KPN te koop. Je hebt bijvoorbeeld de volgende opties:

  • KPN sim kaart met 1 GB internet en 10 euro gratis beltegoed.
  • KPN sim kaart onbeperkt online, dan heb je onbeperkt internet en 10 euro gratis beltegoed. 
  • KPN sim kaart zonder internetbundel maar met alleen 10 euro gratis beltegoed (ideaal als je je telefoon niet gebruikt voor internet bijvoorbeeld, maar alleen bereikbaar wil zijn).

Doordat er verschillende opties zijn, kun jij de KPN prepaid simkaart kopen die bij jou past. 

Je hebt ook mogelijkheid om je KPN prepaid uit te breiden met diverse bundels. Daarvoor kun je ook weer kijken wat er bij jou past en daar kies je dan voor. Geen extra kosten en verrassingen, je kiest alleen waar jij wat aan hebt! Het gaat er puur om dat je kiest wat er bij jou past. Sommige mensen bellen graag, anderen hebben het toestel liever voor internet. Daarom is het fijn dat er verschillende mogelijkheden zijn om je eigen KPN prepaid simkaart te kopen, eenvoudig met een paar drukken op de knop online.

Altijd inzicht in je tegoed met de app of online

Voordelen prepaid

Prepaid tegoed kun je gebruiken om te bellen, maar ook om te internetten en om SMS berichten te versturen via je mobiele telefoon. Je bent goed bereikbaar en weet ook heel duidelijk waar je aan toe bent qua kosten, want je waardeert het op met het bedrag wat je wil. Het is niet zo dat je per maand een vast bedrag uit moet geven, nee, geen vaste kosten, alleen wat jij op wil waarderen bij prepaid. De voornaamste reden dat mensen een KPN prepaid simkaart kopen, is omdat ze geen vaste lasten willen. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en dat voordeel heb je met prepaid. Ook zijn er daarin diverse mogelijkheden, waardoor je echt een product kiest wat aansluit bij je wensen. 

Online KPN prepaid sim kopen

Als je voorkeur ook uitgaat naar prepaid, dan kun je je KPN prepaid simkaart online kopen. Met een paar drukken op de knop is alles geregeld, je betaalt direct en je weet dus waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, maar met een paar drukken op de knop alles regelen en het is echt klaar. Ervaar zelf ook de praktijkvoordelen door er voor te kiezen en je wil niet meer anders.