Lebara is een provider van prepaid simkaarten en sim only abonnementen. Een Lebara prepaid simkaart dien je op te waarderen wanneer het tegoed verbruikt is.

Je maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Ook mobiel internetten is mogelijk met een prepaid simkaart van Lebara. Je betaalt slecht 0.2 cent per MB. Mocht je erg veel data verbruiken, dan kan een sim only van Lebara een goedkopere optie zijn.

Bellen en internetten verloopt via het KPN netwerk waardoor je kunt profiteren van een uitstekend bereik en 4G mobiel internet.

Prepaid tarieven van Lebara

Het tarief voor mobiel bellen met een prepaid Lebara simkaart is 12 cent per minuut, maar niet als je een prepaid bundel neemt. Met een prepaid bundel kun je 30 dagen lang voordeliger bellen en internetten dan met het flexibele prepaid tarief.

Bekijk de prepaid tarieven van 2019

Open het tarievenoverzicht (PDF) om de tarieven van de verschillende prepaid opties en bundels te vergelijken.

Prepaid tarieven bekijken (opent in nieuw venster)

Gratis Lebara simkaart bestellen

Bestel nu een Lebara prepaid sim en bel voordelig naar nationale en internationale nummers. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je kiest voor nummerbehoud zodat je gratis je oude nummer kunt behouden.

Bestel Lebara prepaid

Opwaarderen prepaid

Het opwaarderen van je sim kan eenvoudig online, via de app, via SMS of in de winkel. Ben je telkens aan het opwaarderen dan kun je via de app ook inzicht krijgen in je verbruik. En wellicht kom je hierdoor tot de conclusie dat een Lebara sim only voor jou voordeliger is.