Lebara is een provider van sim prepaid en sim only abonnementen. Een Lebara prepaid simkaart dien je op te waarderen wanneer het tegoed verbruikt is.

Je maakt gebruik van het betrouwbare 4G KPN netwerk. Ook mobiel internetten is mogelijk met een Lebara sim prepaid. Mocht je veel bellen en veel mobiele data gebruiken, dan kan een sim only van Lebara een goedkopere optie zijn.

Tarieven van Lebara sim prepaid

Lebara Sim Prepaid Tarieven: De voordelige opties voor mobiel gebruik

Op zoek naar de ideale prepaid beltegoeddeal? Lebara biedt twee aantrekkelijke opties die je kosten aanzienlijk kunnen verlagen: de Lebara Prepaid 10=30 aanbieding en de Lebara One Prepaid tarieven. Laten we eens dieper in deze tariefstructuren duiken om je te helpen de beste keuze te maken voor jouw mobiele communicatiebehoeften.

Lebara Prepaid 10=30: 3x Beltegoed, meer tegoed op je simkaart

Met de tijdelijke actie van 3x beltegoed, biedt Lebara een geweldige kans om je beltegoed te vergroten. Wanneer je bijvoorbeeld 10 euro beltegoed kiest, dan ontvang je maar liefst 30 euro tegoed. De tarieven voor het gebruik liggen echter wel hoger dan bij Prepaid One van Lebara. Ontdek de voordelen van deze aanbieding en houd je kosten in de hand.

DienstTarief
Mobiel bellen€0,26/min
Vaste lijn bellen€0,12/min
Sms’en€0,30/bericht
Mobiel internet€0,15/MB
Starttarief€0,27/gesprek

Lebara One Prepaid: Slim besparen op mobiele kosten

Voor wie op zoek is naar voordelige tarieven voor mobiel bellen, sms’en en internetten, biedt Lebara One Prepaid een uitstekende optie. Bij deze prepaid optie ontvang je gewoon het tegoed dat je hebt besteld. Daarentegen biedt Lebara One Prepaid je een goedkope manier om in contact te blijven met iedereen, want de tarieven voor het gebruik liggen veel lager.

DienstTarief
Mobiel bellen€0,09/min
Vaste lijn bellen€0,01/min
Sms’en€0,15/bericht
Mobiel internet€0,01/MB
Starttarief€0,15/gesprek
Voicemail (1233)€0,12/gesprek

Ontdek de juiste Lebara prepaid optie die bij jouw behoeften past en geniet van voordelig je mobiel gebruiken zonder in te leveren op kwaliteit. Bespaar op je mobiele kosten en blijf altijd verbonden.

Lebara prepaid bestellen

Bestel nu een Lebara prepaid sim en bel voordelig naar nationale en internationale nummers. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je kiest voor nummerbehoud zodat je gratis je oude nummer kunt behouden. Dit is een extra service van Lebara prepaid.

Voordelen van Lebara

Lebara sim prepaid is zeker betaalbaar en flexibel. Je kunt het op elk moment opzeggen. Ze hebben een betrouwbaar 4G netwerk. Ze werken samen met KPN en ze hebben door Nederland super snel 4G.

Er zijn geen kosten voor de aanschaf van een Lebara prepaid sim. Je betaalt alleen voor het verbruik. Tevens zijn de kosten voor bellen en data spot goedkoop.

Wil je bijhouden hoeveel je gebeld hebt of hoeveel MB je hebt verbruikt aan mobiel internet? Dat kan heel gemakkelijk in de App van Lebara. Deze is te downloaden in de App Store of op Google Play. Deze app is geheel gratis dus je hoeft er niet voor te betalen.

Opwaarderen prepaid

Het opwaarderen van je Lebara sim prepaid kan eenvoudig online, via de app, via SMS of in de winkel. Ben je telkens aan het opwaarderen dan kun je via de app ook inzicht krijgen in je verbruik. En wellicht kom je hierdoor tot de conclusie dat een sim only voor jou voordeliger is dan een prepaid simkaart.

Hoe kan ik mijn Lebara beltegoed opwaarderen?

Je kunt je Lebara beltegoed opwaarderen door de volgende stappen te volgen:
Bel het gratis nummer 1244 vanaf je Lebara-telefoon.
Volg de gesproken instructies om het opwaardeerbedrag te selecteren.
Voer de opwaardeercode in die je hebt gekocht bij een verkooppunt of online.
Bevestig de opwaardering en je beltegoed wordt direct bijgewerkt.

Hoe kan ik mijn Lebara beltegoed opvragen?

Om je Lebara beltegoed op te vragen, volg je deze stappen:
Manier 1:
Voer *100# in en druk vervolgens op de beltoets.
Via een sms bericht ontvang je het actuele saldo van je beltegoed.
Manier 2:
Bel het gratis nummer 1244 vanaf je Lebara-telefoon.
Kies de optie voor beltegoedinformatie.
Je ontvangt een bericht met daarin je huidige beltegoedsaldo.

Hoelang is Lebara sim prepaid tegoed geldig?

Het gebruik van het Lebara prepaid beltegoed op je SIM-kaart kent een uitgebreide vrijheid, maar het is essentieel om ten minste eens in de 90 dagen je beltegoed in te zetten. Dit kun je bereiken door op te waarderen, te telefoneren, sms-berichten te verzenden en/of je data te benutten. Mocht je gedurende deze 90 dagenperiode je beltegoed niet gebruiken, zal de service tijdelijk worden beperkt, waardoor je enkel nog inkomende oproepen of sms-berichten kunt ontvangen. Wanneer je bovendien gedurende de daaropvolgende 30 dagen je beltegoed niet opwaardeert, zal het resterende beltegoed zijn geldigheid verliezen, en zal het niet langer mogelijk zijn om gebruik te maken van je verbinding.

Hoe kan ik contact opnemen met de Lebara klantenservice?

Je kunt op meerdere manieren Lebara bereiken:
Bel gratis 1200 met je Lebara toestel
Bel +31619001200 vanuit het buitenland
Ga naar het online contactformulier