Lebara is een provider van sim prepaid en sim only abonnementen. Een Lebara prepaid simkaart dien je op te waarderen wanneer het tegoed verbruikt is.

Je maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Ook mobiel internetten is mogelijk met een Lebara sim prepaid. Je betaalt slecht 1 cent per MB. Mocht je erg veel data verbruiken, dan kan een sim only van Lebara een goedkopere optie zijn.

Bellen en internetten verloopt via het KPN netwerk waardoor je kunt profiteren van een uitstekend bereik en 4G mobiel internet.

Tarieven van Lebara sim prepaid

Het tarief voor mobiel bellen met een prepaid is 12 cent per minuut, maar niet als je een prepaid bundel neemt. Met een prepaid bundel kun je 30 dagen lang voordeliger bellen en internetten dan met het flexibele prepaid tarief.

Bekijk de prepaid tarieven van 2020

Open het tarievenoverzicht (PDF) om de tarieven van de verschillende prepaid opties en bundels te vergelijken.

Prepaid tarieven bekijken (opent in nieuw venster)

Lebara prepaid bestellen

Bestel nu een Lebara prepaid sim en bel voordelig naar nationale en internationale nummers. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je kiest voor nummerbehoud zodat je gratis je oude nummer kunt behouden. Dit is een extra service van Lebara prepaid.

Voordelen van Lebara

Lebara sim prepaid is zeker betaalbaar en flexibel. Je kunt het op elk moment opzeggen. Ze hebben een betrouwbaar 4G netwerk. Ze werken samen met KPN en ze hebben door Nederland super snel 4G.

Er zijn geen kosten voor de aanschaf van een Lebara prepaid sim. Je betaalt alleen voor het verbruik. Tevens zijn de kosten voor bellen en data spot goedkoop. Je betaalt voor data €0,01 per MB. Ook bel je voor 12 cent per minuut. Dat is natuurlijk super goedkoop voor een mobiele provider.

Wil je bijhouden hoeveel je gebeld hebt of hoeveel MB je hebt verbruikt aan mobiel internet? Dat kan heel gemakkelijk in de App van Lebara. Deze is te downloaden in de App Store of op Google Play. Deze app is geheel gratis dus je hoeft er niet voor te betalen.

Opwaarderen prepaid

Het opwaarderen van je Lebara sim prepaid kan eenvoudig online, via de app, via SMS of in de winkel. Ben je telkens aan het opwaarderen dan kun je via de app ook inzicht krijgen in je verbruik. En wellicht kom je hierdoor tot de conclusie dat een sim only voor jou voordeliger is dan een prepaid simkaart.