T-Mobile PrePaid Internet Bundel: Onbeperkt en Voordelig

T-mobile-prepaid-internet

Wil je optimaal gebruik maken van PrePaid en altijd online zijn? Ontdek dan de PrePaid internet bundels van T-Mobile! Met deze bundels weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Of je nu een dag, weekend of maand lang onbeperkt wilt internetten, bellen en sms’en, T-Mobile heeft de perfecte PrePaid bundel voor jou.

Voordelig internetten met PrePaid internet

In de huidige tijd maken we steeds meer gebruik van internet. Of het nu gaat om het versturen van appjes, het kijken van series via Netflix, het gebruik van Google Maps tijdens het autorijden, en nog veel meer. Met de PrePaid bundels van T-Mobile kun je jouw PrePaid tegoed handig combineren met internet. Hierdoor weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. T-Mobile biedt een ruime keuze aan PrePaid bundels, zodat er altijd een bundel is die bij jouw behoefte past.

Unlimited prepaid Data

Ben je een intensieve internetgebruiker en wil je de vrijheid hebben om onbeperkt te kunnen downloaden, streamen en liken? Dan zijn de Unlimited Data bundels van T-Mobile perfect voor jou. Met de Unlimited Data Vandaag bundel heb je een hele dag lang onbeperkt internet. En als je een heel weekend lang online wilt zijn, kies dan voor de Unlimited Data Weekend bundel. Deze bundels zijn tijdelijk beschikbaar en bieden je de vrijheid om zorgeloos te genieten van onbeperkt internet. Let op: de Unlimited Data bundels zijn alleen in Nederland onbeperkt. In de EU heb je een beperkte hoeveelheid data beschikbaar.

Combi Bundels

Voor degenen die zowel veel internetten als veel bellen en sms’en, biedt T-Mobile Combi bundels aan. Deze bundels bevatten internet, belminuten en sms’jes, zodat je alles hebt wat je nodig hebt in één bundel. Er zijn verschillende Combi bundels beschikbaar, van XS tot XL, zodat er altijd een bundel is die bij jouw behoefte past. Bovendien zijn deze bundels ook geldig in de gehele EU, dus ook handig voor op vakantie! Met de Combi bundels van T-Mobile betaal je nooit te veel en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Altijd Online Bundel

Voor de jongere gebruikers biedt T-Mobile de Altijd Online bundel aan, speciaal ontwikkeld voor het tariefplan PrePaid Kids. Met deze bundel heb je onbeperkt internet met een snelheid van 128/128 kbps, ideaal voor de eerste smartphone-ervaring. Daarnaast krijg je ook nog 30 minuten/sms’jes. De Altijd Online bundel is exclusief beschikbaar voor PrePaid Kids en kan worden geactiveerd door te sms’en naar 4000 of via My T-Mobile.

T-Mobile internet via een sim only abonnement

Als je regelmatig veel data verbruikt, kan een T-Mobile sim only abonnement een voordeligere optie zijn dan een prepaid internet bundel. Met een sim only abonnement krijg je vaak een grotere databundel tegen een lagere prijs per GB. Dit kan voordelig zijn als je regelmatig gebruikmaakt van internet op je mobiele apparaat, bijvoorbeeld voor het streamen van video’s of het downloaden van grote bestanden. Daarnaast heb je met een sim only abonnement vaak de mogelijkheid om maandelijks je bundel aan te passen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid data hebt voor jouw behoeften.