Wil je geen vaste maandkosten, maar wel optimaal profiteren van een uitstekend mobiel netwerk? In dat geval heb je de mogelijkheid de keuze te maken voor T-Mobile sim prepaid. Je bent verzekerd van scherpe tarieven en er zijn ook nog eens extraatjes beschikbaar met T-mobile prepaid. Het opwaarderen van tegoed is bovendien heel eenvoudig als je gebruikmaakt van T-Mobile sim prepaid.

Producten met T-Mobile sim prepaid

Er zijn verschillende producten beschikbaar voor T-Mobile sim prepaid. Zo heb je de mogelijkheid om een prepaidkaart met 10 euro beltegoed te krijgen. Of je kiest voor de optie van een T-Mobile prepaid met gratis sim. In dat geval is er geen sprake van gratis beltegoed en waardeer je de kaart voor gebruik zelf op. Voor beide producten geldt dat je na de eerste opwaardering 1GB als cadeautje krijgt. Bij de gratis sim betaal je geen eenmalige kosten en bij de kaart met beltegoed zijn de kosten 10 euro.

In aanvulling op deze producten heeft T-Mobile voor kinderen met een mobiele telefoon Prepaid Kids beschikbaar. De eerste maand is gratis met een online bundel met een waarde van 7,50 euro. Ook beschikt Prepaid Kids over 10 euro beltegoed en is er 1GB gratis na de eerste opwaardering. Er is een Altijd Online Bundel te combineren met PrePaid Kids en de snelheid van het internet is 128/128 kbps.

T-Mobile sim prepaid bundels

Als je een mobiele telefoon hebt, maak je natuurlijk ook gebruik van internet. Dan is het wel zo handig om over een T-mobiel prepaid bundel te beschikken. Er is een onderscheid te maken tussen combibundels en Unlimited Data. Er is voor elke mobiele gebruiker een geschikte bundel beschikbaar die op de behoefte is afgestemd. Het is aan te raden om bij T-Mobile prepaid internet te kijken welke bundel het beste bij je past.

Combibundels: lage tarieven voor bellen, internetten en sms

Het aantal belminuten/sms varieert net als het aantal GB. Zo houd je precies rekening met je eigen wensen voor wat betreft het bellen, internetten en sms’en. De Combi M is een T-Mobile sim prepaid combibundel met 1 GB en 10 minuten/sms. Bij Combi L is er sprake van 2 GB en krijg je 15 minuten/sms. Combi XL is de grootste combibundel van T-Mobile prepaid en hierbij krijg je 4 GB en 20 minuten/sms. Alle combibundels hebben een geldigheid van een maand. Bovendien is de bundel maandelijks opzegbaar.

Unlimited Data voor een dag of voor het weekend

Bij Unlimited Data heb je de keuze tussen een dag lang internet en een weekend lang internet. Beide bundels zijn geldig in de EU en zijn online te activeren via My T-Mobile. Wil je altijd de mogelijkheid hebben om te bellen, internetten en sms te versturen? In dat geval is het aan te raden om een combibundel gebruik te kiezen.

Unit S-bundel: afrekenen met units

T-Mobile sim prepaid voorziet ook in de mogelijkheid om van een Unit S-bundel gebruik te maken. Je betaalt in dit geval met units en je krijgt 100 units voor een bedrag van 4,95 euro. Het sturen van 1 sms kost 1 unit net als een belminuut of het verbruik van 1 MB. Deze bundel is in de EU een maand geldig. De Unit S bundel voorziet in 100 units voor bellen, internetten of sms’en. De Internet S Bundel voorziet in 300 MB en hierbij beschik je dus alleen over mobiele data.

PrePaid Surprise bij opwaarderen T-Mobile sim prepaid

Elke keer als je met T-Mobile sim prepaid opwaardeert, krijg je de kans om een spelletje te spelen. Je krijgt hiervoor een speelcode en na het spelletje kies je direct een prijs. Bijvoorbeeld gratis belminuten of gratis MB’s. Je wint altijd wat, maar je maakt ook kans op het winnen van een hoofdprijs.