Wil je een Vodafone prepaid simkaart kopen? Dat kan! Je kunt direct een gratis een prepaid simkaart bestellen. Een Vodafone prepaid simkaart kost je niets! Je hoeft alleen te betalen voor het tegoed. Wanneer je kiest voor prepaid dan koop je van tevoren tegoed waarmee je kunt bellen, sms’sen en/of internetten. Om te beginnen heb je natuurlijk een Vodafone simkaart nodig. Deze kun je gratis via Vodafone bestellen. Het betreft een 3-in-1 simkaart, wat betekent dat deze uit te drukken is in ieder formaat. Zo past de simkaart altijd in jouw mobiel. Zolang je tegoed hebt kun je bellen, smssen of internetten. Is je prepaid tegoed op? Dan kun je alleen nog gebeld worden en SMS berichten ontvangen. Als je tijdelijk meer nodig hebt, kun je ook voor 1 dag, een week of een maand een prepaid bundel aanschaffen zodat je niet over je tegoed heen gaat.

Eenvoudig je Vodafone simkaart opwaarderen

Het opwaarderen van Vodafone prepaid kan zowel via een opwaardeerkaart als online. Daarnaast is ook mogelijk om automatisch opwaarderen aan te zetten. Wanneer je beltegoed dan op is wordt er automatisch weer opgewaardeerd. Je kunt dan direct weer bellen, sms’sen en/of internetten. Je kunt zowel met IDEAL als met creditcard je tegoed online opwaarderen. Via de Vodafone app je tegoed bekijken en opwaarderen is ook mogelijk.

Vodafone prepaid tarieven

Bel je weinig en gebruik je niet zo vaak je telefoon en wil je zelf bepalen wanneer je opwaardeert? Dan betaal je het standaard Vodafone prepaid tarief voor bellen SMS’sen en internetten. Zo heb je alle in eigen hand. Ben je van plan om veel minuten of mobiel internet te gebruiken? Dan kun je ook een Prepaid bundel overwegen of kiezen voor een Vodafone sim only abonnement.

Standaardtarieven
Belminuut€ 0,20
SMS€ 0,15
MB€ 0,10

Vodafone prepaid bundels

Gebruik je je smartphone of telefoon vaker? Dan is een prepaid Vodafone bundel veelal voordeliger. De tarieven per minuut, sms of MB gaan dan omlaag. En je krijgt veel meer data en belminuten. Er zijn verschillende bundels die je kunt activeren. Ga je bijvoorbeeld een week op vakantie en kun je wel een flinke hoeveelheid mobiel internet gebruiken? Dan kun je een Prepaid databundel bestellen. In dit voorbeeld zou je dan 7 dagen unlimited óf de speciale weekbundel kunnen kiezen. Heb je nog langer Vodafone prepaid internet nodig? Dan kun je kiezen voor de vele maandbundels. Je hebt deze bundels in 500 MB, 2 GB, 4 GB, 6GB en 10GB. Daarnaast zijn er ook bundels voor wanneer je tijdelijk meer moet bellen. Dan kun je kiezen voor de 200 MIN of 500 MIN belbundel die een maand geldig is.

Alles regelen met de Vodafone app

Met de My Vodafone app kun je eenvoudig alles regelen omtrent je Vodafone prepaid simkaart. Je kunt hier je huidige tegoed bekijken, eenvoudig opwaarderen, bundels aan- en uitzetten en meer. Wanneer je je toestel verliest, dan kun je ook makkelijk je simkaart blokkeren en deblokkeren via de app. Begrijp je niet waar je tegoed aan op is gegaan? Ook dit kun je eenvoudig zelf onderzoeken met de app in je broekzak. De app is beschikbaar voor zowel Android als Apple telefoons. Kortom je kunt alles regelen en je hebt alle details makkelijk bij de hand.

Gratis nummerbehoud

Wil je graag je eigen telefoonnummer behouden? Dat is logisch en het kost je helemaal niets als je overstapt op Vodafone prepaid. Nummerbehoud kun je aanvragen vanaf 120 dagen voordat je abonnement afloopt. Vervolgens regelt Vodafone met je huidige nummer dat je nummer wordt overgezet rond de einddatum van je contract. Heb je al prepaid? Dan kan je telefoonnummer direct al laten overzetten en dus meteen overstappen. Nummerbehoud werkt alleen voor Nederlandse telefoonnummers.

De voordelen van Vodafone

Bestel nu een gratis prepaid simkaart van Vodafone en profiteer van vele voordelen:

  • Gratis prepaid simkaart
  • Gratis nummerbehoud
  • Prepaid bellen en internet ook te gebruiken in Europa
  • Voordelige prepaid tarieven
  • Makkelijk automatisch of online opwaarderen
  • Geen verplicht contract
  • Handige bundels voor extra data en minuten

Sim only van Vodafone

Naast dat je ervoor kan kiezen om een prepaid simkaart te nemen van Vodafone is het ook mogelijk om een sim only simkaart van Vodafone te nemen. Het voordeel van een Sim only abonnement is dat je tegoed maandelijks opnieuw wordt vernieuwd voor een tarief dat een stuk voordeliger is dan een Vodafone prepaid simkaart. Ben je benieuwd wat dit jou gaat kosten? Bekijk dan het sim only aanbod van Vodafone. 

Vodafone sim only

Sim only abonnement versus prepaid abonnement

Steeds meer mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van een sim only abonnement. Mensen kiezen hiervoor omdat een sim only abonnement een stuk meer gemak biedt dan een prepaid simkaart. Bij een prepaid simkaart van Vodafone moet je je saldo opwaarderen en bij een sim only abonnement gaat dit geheel automatisch. Daarnaast kun je profiteren van combivoordelen als je thuis gebruik maakt van Ziggo. Wanneer je dan op hetzelfde adres een Vodafone sim only of abonnement met smartphone afsluit, dan krijg je vele extra’s. Zoals onder andere € 5,- korting per maand en dubbele data. Deze voordelen heb je niet wanneer je een Vodafone prepaid simkaart hebt. Het voordeel van een prepaid abonnement is dat als je weinig belt je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Een sim only abonnement en een prepaid zijn beide beschikbaar op de website van Vodafone.

Vodafone Prepaid tegoed onbeperkt geldig

Het prepaid tegoed van je Vodafone simkaart blijft onbeperkt geldig. Wel zit hier een voorwaarde aan. Je moet namelijk wel 1 keer in de 6 maanden je tegoed gebruiken. Onder gebruiken valt het gebruiken van het internet, de telefoon of het versturen van een SMS. Als je je Vodafone prepaid tegoed 6 maanden niet gebruikt blijft het tegoed 3 maanden nog bewaart en ben je de eerste 2 maanden nog wel bereikbaar via je prepaid kaart. Als je na 3 maanden dan nog steeds je simkaart niet hebt gebruikt wordt je nummer afgesloten en vervalt je tegoed. 

Dus gebruik in ieder geval eens in de 6 maanden je prepaid kaart.

Wat kan je met een prepaid simkaart van Vodafone?

Met een prepaid simkaart kun je hetzelfde doen als met een sim only simkaart. Je kunt met je prepaid kaart: bellen, Sms’en en internetten. 

Prepaid kopen

Als je overtuigd bent dat je een prepaid kaart wilt, wil je natuurlijk weten waar je een Vodafone prepaid kaart kunt kopen. Je kunt een simkaart kopen op de website van Vodafone.

Vodafone smartphones

Vodafone abonnement met smartphone

Naast de voordelige abonnementen bij Vodafone kun je er ook terecht voor een nieuwe mobiele telefoon. Vodafone biedt een groot assortiment aan de nieuwste smartphones. Vodafone biedt telefoons van verschillende top-merken zoals: Apple en Samsung.