Wil je een Vodafone prepaid simkaart kopen? Dat kan! Je kunt via deze link gratis een prepaid simkaart bestellen. Een Vodafone prepaid simkaart kost je niets! Je hoeft alleen te betalen voor het tegoed.

Eenvoudig je Vodafone simkaart opwaarderen

Het opwaarderen kan bij Vodafone zowel via een opwaardeerkaart als online. Daarnaast is ook mogelijk om automatisch opwaarderen aan te zetten. Wanneer je beltegoed dan op is wordt er automatisch weer opgewaardeerd. Je kunt dan direct weer bellen, sms’sen en/of internetten.

Vodafone prepaid tarieven

Bel je weinig en gebruik je niet zo vaak je telefoon en wil je zelf bepalen wanneer je opwaardeert? Dan betaal je het standaard Vodafone prepaid tarief voor bellen SMS’sen en internetten. Zo heb je alle in eigen hand. Gebruik je vrij vaak je telefoon, dan kun je ook een Prepaid bundel overwegen.

Standaardtarieven
Belminuut€ 0,20
SMS€ 0,15
MB€ 0,10

Prepaid bundels

Gebruik je je smartphone of telefoon vaker? Dan is een prepaid bundel veelal voordeliger. De tarieven per minuut, sms of MB gaan dan omlaag. En je krijgt veel meer data en belminuten. De Vodafone prepaid SMS en bel bundel is 1 maand geldig en wordt niet automatisch vernieuwd.

De voordelen van Vodafone

Bestel nu een gratis prepaid simkaart van Vodafone en profiteer van vele voordelen:

  • Gratis prepaid simkaart
  • Gratis nummerbehoud
  • Prepaid bellen en internet ook te gebruiken in Europa
  • Voordelige prepaid tarieven
  • Makkelijk automatisch of online opwaarderen